twitter
rss

<<Αναζητώντας και ψάχνοντας πάντα το διαφορετικό στην προσχολική αγωγή συναντήθηκα πριν πολλά χρόνια με την Κα Αντιγόνη .Ήδη είχα ακούσει κάποια θετικά σχόλια από πριν τα οποία και επιβεβαιώθηκαν.. Μια γλυκιά παρουσία με ιδιαίτερη αγάπη για το αντικείμενο που ασχολιόταν με οργάνωση και δυναμισμό. Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και έλαβα το μήνυμα ότι η συνεργασίας μας στη πορεία της θα ήταν αξιόλογη διότι οι στόχοι μας έμοιαζαν ίδιοι …..ένα ξεχωριστό σχολείο … χαρούμενα παιδιά, ικανοποιημένοι γονείς.. Στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια άξιος συνεργάτης, συνοδοιπόρος στην άνοδο του σχολείου μας. με ζήλο , μεράκι συνέπεια με μία λέξη άψογη επαγγελματίας. Δοκιμάσαμε νέες μεθόδους εκπαίδευσης επιτυχημένες ομολογουμένως διέκρινα την ποιότητα τόσο στα προγράμματα όσο και στην εξέλιξη των παιδαγωγών μέσα από την συνεχή επιμόρφωση (θεματικές ενότητες – οργανωμένο και αναλυτικό πρόγραμμα – σεμινάρια - παιδαγωγική υποστήριξη- ομάδες γονέων, εφημερίδα) , Αυτή η συνεργασία έφερε πολλούς αποδοτικούς καρπούς σε όλους τους τομείς, Είχε μεγάλη απήχηση στους γονείς και η συνεργασία μας ήταν ποιοτική, μας μετέδωσε τις γνώσεις της μας στήριξε όταν έπρεπε. Την ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας με έμαθε να σκέφτομαι από δύο πλευρές και να είμαι πάντα ο εαυτός μου αλλά και να θέλω πάντα το καλύτερο… όχι εκπτώσεις στην προσχολική αγωγή! >>

Με ευγνωμοσύνη & βαθιά εκτίμηση

Δράκα Μαρία

ΚΕ.Π.Α <>-N.Hράκλειο-Αθήνα.

 


 

 

«…Το 2006 μετά από 11 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Προσχολικής αγωγής «ΑΥΛΑΙΑ» που έχω στην Ηλιούπολη, ένιωσα την ανάγκη μιας ριζικής ανανέωσης του χώρου ,το πραγματοποίησα και μάλιστα μ` επιτυχία!
Όμως κάτι έλειπε! Είχα αναλάβει τόσο την διεύθυνση όσο και το Νηπιακό τμήμα.Το φόρτος της εργασίας τεράστιο επιπλέον.
Δεκαπέντε χρόνια μακριά από τα έδρανα του Πανεπιστημίου.
Ένιωθα ότι η εκπαίδευση προχωρούσε, τα συστήματα άλλαζαν. Ένιωθα κολλημένη στην ίδια επανάληψη σαν παιδαγωγός. Ένιωθα ότι οι γνώσεις μου, έπρεπε να εμπλουτιστούν.
Σαν διευθύντρια και ταυτόχρονα παιδαγωγός τμήματος ,μπέρδευα τους ρόλους και δεν είχα χρόνο να προβάλω σωστά στους γονείς το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.
Ώσπου ένα fax απο την «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ» για μια σειρά σεμιναριακών θεμάτων, με διοργανώτρια την κυρία Αντιγόνη Μπάτσικα, άλλαξε τα πάντα, στην «ΑΥΛΑΙΑ» και σε μένα!!! Συμμετείχα σ`όλα!!! Όαση στην έρημο!
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ανέλαβε και τη θέση Συμβούλου Παιδαγωγικού έργου, στο σχολείο μου.
Τι κέρδισα;
Σαν παιδαγωγός ήρθα σ` επαφή με όλα τα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα. Όπως: Διαθεματικότητα, Σχέδια εργασίας, προγράμματα Κοινωνικής αγωγής και Συναισθηματικής ανάπτυξης, κ.ά.
Σαν παιδαγωγός ξαναγεννήθηκα. Απέκτησα κέφι και την διάθεση που είχα στο ξεκίνημα μου, συμπληρώνοντας την εμπειρία μου.
Σαν διευθύντρια με την βοήθειά της διαχώρισα τους ρόλους μου, έμαθα να διαχειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις και να ελίσσομαι και το κυριότερο εξελίχθηκα σαν προσωπικότητα!
Η Αντιγόνη οργάνωσε και συστηματοποίησε την δουλειά μας και την πρόβαλε κι συνεχίζει να την προβάλλει στους γονείς, της «ΑΥΛΑΙΑΣ».
Αντιγόνη, πραγματικά σ` ευχαριστώ για όλα όσα μας έχεις προσφέρει και θα μας προσφέρεις ακόμα»!

Μ` εκτίμηση

Όλγα Μπενούκα

Διευθύντρια -Νηπιαγωγός

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: «Αυλαία»

Ηλιούπολη –Αθήνα

 


 

 

<<Γνωριστήκαμε με την κα Μπάτσικα ύστερα από τις ενθουσιώδεις συστάσεις συναδέλφου.

Είχαμε τότε ήδη 26 χρόνια παρουσίας στον χώρο της προσχολικής αγωγής.

Η ερώτηση της  “Τι θα μπορούσα να προσφέρω εγώ σ’ εσάς που έχετε τόση πείρα”  μας έδειξε έναν άνθρωπο σεμνό, με αίσθημα ευθύνης (τόσο μα τόσο σπάνιο στις μέρες μας!)

 

Από τότε έχουν περάσει ήδη 5 χρόνια συνεργασίας.

Η κα Μπάτσικα είναι για το σχολείο μας ΑΠΟΚΤΗΜΑ!!    Κι αυτό γιατί……

Οργανώνει το προσωπικό και εμάς μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Λύνει πιθανά προβλήματα πριν ακόμη δημιουργηθούν.

Εφερε στο σχολείο μας το δικό της εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει γνώση στα παιδιά μέσα από δομημένο χρονοδιάγραμμα και συνεχίζεται από τμήμα  σε τμήμα .

Εκπαιδεύει και επιβλέπει  τις παιδαγωγούς με πολλούς και πρωτοποριακούς τρόπους.(σεμινάρια, εκθέσεις για τα παιδιά, τετράδιο ύλης ,κ.ά)
Φέρνει συνεχώς καινούργιες ιδέες και φροντίζει για την υλοποίηση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εξαιρετική της  επικοινωνιακή ικανότητα αλλά και η αντίληψή της την κάνουν πολύτιμη συνεργάτη.
Αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε έφερε στο σχολείο μας ένα νέο ” αέρα”, και μας έδειξε ότι πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο που θα σε πάει ένα βήμα πιο μπροστά.
Αρκεί να έχεις την τύχη να συναντάς ανθρώπους όπως η κυρία Αντιγόνη Μπάτσικα>>.

 

 

Βασίλης  Αυγερινός – Άννα Αθηναίου

Διεύθυνση του «Ουράνιου τόξου»-Γλυφάδα-Αθήνα

 


 

 

«Στο  διάστημα των πέντε ετών συνεργασίας του σχολείου μας, με την παιδαγωγό Σύμβουλο εκπαιδευτικού προγράμματος προσχολικής  αγωγής,

κα Αντιγόνη Μπάτσικα διαπίστωσα ότι είναι μεγάλη τύχη και χαρά να συναντάς στη ζωή σου και να συνεργάζεσαι στην  επαγγελματική σου πορεία με αξιόλογους ανθρώπους.

Η προσφορά της κας Αντιγόνης στο παιδαγωγικό μας έργο είναι πολύτιμη γιατί με πολλή αγάπη, μας μεταδίδει τις γνώσεις της που αφορούν την φροντίδα, την αγωγή και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της προσχολικής ηλικίας.

Η κυρία Αντιγόνη είναι πάντα πρόθυμη, υποστηρικτική, δυναμική, οργανωτική αλλά και μια γλυκύτατη παρουσία!!!Της εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον το σημαντικό έργο της». Την ευχαριστώ θερμά!

Με  εκτίμηση

Μαργαρίτα  Σταύρου

Διευθύντρια του Κέντρου Προσχολικής αγωγής

«ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» -Μαρκόπουλο – Αττικής

 

 


 

 

«  Όταν γνώρισα την κυρία Αντιγόνη Μπάτσικα, βρισκόμουν σε αναζήτηση νέων τρόπων διαφήμισης της επιχείρησής μου, για τα προγράμματά της, τις παροχές της, όχι τόσο στους νέους γονείς αλλά στους παλιούς, οι οποίοι γνώριζαν επιφανειακά τη δουλειάμου και θα ήταν δύσκολο να κάνουν τις καλύτερες συστάσεις.

Η κυρία Μπάτσικα, μέσω των σεμιναρίων στο προσωπικό του προσχολικού κέντρου, την εισαγωγή νέων και σύγχρονων προγραμμάτων, τις επαγγελματικές συμβουλές της προς εμένα, και την προβολή με διάφορους τρόπους της δουλειάς μου όπως εφημερίδα, προβολή βίντεο, φωτογραφήσεις, γιορτές κ.λ.π με βοήθησε σημαντικά να εξελιχθώ, να ανέβει ο αριθμός των μαθητών μου, να έχω μέχρι και σήμερα τις καλύτερες συστάσεις από τους πελάτες μου, και να μπορώ να σηκώνομαι όταν “πέφτω” και να ξαναρχίζω από την αρχή.

Πιστεύω ότι τα προγράμματά της μπορούν να βοηθήσουν ένα κέντρο προσχολικής αγωγής ολόπλευρα, αλλά και κάθε ιδιοκτήτη προσχολικού κέντρου να μπορέσει να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά του».
ΤΣΙΓΚΟΥ  ΟΛΥΜΠΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ «ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ»-Ν.Ηρακλειο-Αθήνα

 


 

 

«Την κυρία Αντιγόνη Μπάτσικα την γνώρισα το 1999 όταν ήμουν στο ξεκίνημα
της καριέρας μου.
Απο την πρώτη στιγμή ο τρόπος που προσέγγιζε θέματα εσωτερικής λειτουργίας
στα Κέντρα Προσχολικής αγωγής με είχε εντυπωσιάσει!
Με αμεσότητα, σταθερότητα, οργάνωση και μεράκι έβαλε τα πρώτα και δυνατά θεμέλια σε πολλούς χώρους προσχολικής αγωγής που λειτουργούν μέχρι και σήμερα υλοποιώντας
το πρόγραμμα της «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗΣ».
Το πιο σημαντικό όμως είναι το παιδαγωγικό όραμα ,οι στόχοι και οι ιδέες
της κας Μπάτσικα που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να επιτύχουν
όλα τα παραπάνω.
Κι όλα αυτά τα «εμφυτεύει» στις παιδαγωγούς που συνεργάζονται μαζί της.
Γιατί πραγματικά ξέρει πολύ καλά να «πλάθει» παιδαγωγούς!!!
Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας θα ήθελα να την ευχαριστήσω από καρδιάς
για όλα αυτά που έχω μάθει, για τις συμβουλές, τις αξίες και προπαντός για την στήριξη και την αφοσίωσή της σε μένα και σε όλες τις παιδαγωγούς.

Με μεγάλη εκτίμηση

Νάνσυ Τσακουμακοπούλου

Παιδαγωγός Προσχολικής αγωγής

Υπεύθυνη Μικρού Προνηπιακού τμήματος- «ΚΟΥΚΛΟΤΟΠΟΣ» – Ν. Ηράκλειο –Αθήνα

 


 

 

«Όταν στο χώρο που εργάζομαι « Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής αγωγής «Αυλαία»- Ηλιούπολη, έμαθα ότι θα λειτουργήσουμε με ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα συγκεκριμένο. Στην αρχή είχα μια επιφύλαξη . Ήθελα πάντα να ξεφύγω από την τυποποίηση και την πολύ θεωρητική θεώρηση.
Πίστευα ότι τα παιδιά μας έχουν ανάγκη για ερεθίσματα από τομείς Τέχνης –Συναισθηματική αγωγή-βιωματικές εμπειρίες. Στα 5 χρόνια που δουλεύουμε
το πρόγραμμα «Πλαστελίνη» διαπίστωσα ότι όχι μόνο περιλαμβάνει όλα αυτά αλλά βοηθά και στην ολόπλευρη ανάπτυξη και δίνει τρόπους για καλύτερη προσέγγιση.
Η κα Αντιγόνη Μπάτσικα είναι άτομο με πολλές γνώσεις , απίστευτη συστηματικότητα γνωρίζει να κάνει διάλογο για να δεχθεί και να προτείνει νέες ιδέες .
Σε βοηθά να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να αποφύγεις τη ρουτίνα του χρόνου.
Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την άνεση που μου παρέχεται για συζήτηση και ανταλλαγή προβληματισμών .
Ευχαριστώ επίσης, κα Αντιγόνη που μου έμαθες ότι πράγματα που φαντάζουν δύσκολα ότι προσεγγίζονται εύκολα με σύστημα και θέληση.
Ελπίζω να έχουν την ευκαιρία και άλλοι συνάδελφοι να γνωρίσουν το πρόγραμμα «Πλαστελίνη».

ΓΕΩΡΓΙΑ  ΒΛΑΧΟΥ

 (ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ  ΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ-

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΑΥΛΑΙΑ»-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΘΗΝΑ)

 


 

 

…ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ»

«Λέγομαι Πεζούλα Γλυκερία και είμαι Νηπιαγωγός στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ».

Έχοντας εργαστεί επι 4 χρόνια με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Πλαστελίνης στο Νηπιακό τμήμα. Θεωρώ πως είναι ένα πλούσιο εφ`όλης της ύλης πρόγραμμα.

Διαθέτει έντυπο υλικό για όλους τους γνωστικούς τομείς, δουλεύοντας ικανοποιητικά όλες τις δεξιότητες των  παιδιών, σε όλα τα τμήματα(από Μεταβρεφικό ως και το Νηπιακό) ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της κάθε ηλικίας.

Η κυρία Μπάτσικα βρίσκεται δίπλα στις παιδαγωγούς υποστηρικτικά, καθοδηγητικά, με ιδέες στην υλοποίηση των προγραμμάτων τους(κατασκευές, παιχνιδογιορτές)κ.ά.)και με επιμορφωτικά σεμινάρια στα οποία δίνονται και πιστοποιήσεις στους συμμετέχοντες και πολύ καλό έντυπο υλικό σημειώσεων.

Η συνεργασία μου με την κα Μπάτσικα χαρακτηρίζεται θετική, αποκόμισα γνώσεις πέραν των θεωρητικών που είχα στο Πανεπιστήμιο. Ειδικότερα για μένα που υπήρξε καθοριστικά υποστηρικτική στην υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος».

Μ` εκτίμηση

Γλυκερία Πεζούλα

Νηπιαγωγός στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»

Μαρκόπουλο-Αττικής

 


 

 

«Ονομάζομαι Χαρά  Τσακίρη  και είμαι παιδαγωγός με προϋπηρεσία  20  ετών. Εργάζομαι  στο Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Κουκλότοπος» εδώ και 15 έτη.

Το σχολείο μας ξεκίνησε συνεργασία με την κα Αντιγόνη Μπάτσικα το έτος 2002.

Όλα αυτά τα χρόνια  είχαμε δίπλα μας  ένα συνεργάτη στήριγμα που ήταν κοντά  μας σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Στην αρχή ξεκινήσαμε επιμόρφωση όλες οι παιδαγωγοί με σεμινάρια που οργάνωνε η ίδια και  ήταν μεγάλη βοήθεια στο παιδαγωγικό  μας έργο. Ακολουθήσαμε το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ»  σ` όλα   τα τμήματα  του σχολείου  μας, που ήταν και συνεχίζει να είναι πλήρες και πολύ μελετημένο για κάθε ξεχωριστή ηλικία που απευθύνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις μαθησιακές απαιτήσεις των  παιδιών.

Δεχόμαστε κάθε χρόνο συγχαρητήρια  για την πλήρη σχολική ετοιμότητα που έχουν

τα παιδιά νήπια του Κουκλότοπου. Φεύγοντας από εμάς με προορισμό το Δημοτικό σχολείο.

Επίσης, έχουμε πολύ θετικά σχόλια απ` τους γονείς για την εφημερίδα του σχολείου μας που οργανώνεται και  γράφεται, όλα αυτά  τα χρόνια,  από την κυρία Αντιγόνη.

Θα  χαρακτήριζα  την κυρία  Μπάτσικα με δυο λέξεις, πολύ καλή επαγγελματία, αλλά  και πάνω  απ` όλα πολύ ανθρώπινη, με πραγματική αγάπη για   τα  παιδιά και ζήλο για την δουλειά  της!

Η συνεργασία μαζί της μας έχει κάνει καλύτερες παιδαγωγούς και έχει αποδώσει καρπούς στο σχολείο  μας!

Την ευχαριστώ προσωπικά για ο,τι έχω αποκομίσει τόσα χρόνια  ως  παιδαγωγός και εύχομαι  να συνεχίσει με επιτυχία να προσφέρει στον εκπαιδευτικό τομέα των παιδιών και των παιδαγωγών.

Γιατί  στις μέρες  μας  έχουμε  μεγάλη  ανάγκη, ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά

για τα παιδιά, τους μελλοντικούς πολίτες της κοινωνίας μας.

Γιατί όπως λέει και ή ίδια: «όλα πλάθονται»!

Μ` εκτίμηση

Χαρά  Τσακίρη

Παιδαγωγός Μεταβρεφικού τμήματος – «ΚΟΥΚΛΟΤΟΠΟΣ»

Ν. Ηράκλειο –Αθήνα

 


 

 

«Ονομάζομαι  Ειρήνη  Ρίζου και  εργάζομαι σε ένα από τα σχολεία τα οποία συνεργάζονται με την κυρία Αντιγόνη. Έτσι γνώρισα τα σεμινάρια της «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗΣ»,όπου το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ τον ετήσιο φετινό κύκλο τους.

Έχοντας παρακολουθήσει αρκετά από τα σεμινάρια αυτά, παρατηρώ πως με έχουν βοηθήσει αρκετά, στην πράξη.

Και αυτό γιατί  έχουν αρκετά  αληθινά παραδείγματα, καθώς είναι και  βιωματικά, κάτι που θεωρώ πως είναι ιδανικό  για  να  αφομοιώσει κάποιος, αμέσως όσα  έμαθε  νωρίτερα. Μπαίνουμε αμέσως  δηλαδή, από  την θεωρεία  στην  πράξη.

Παρατηρούμε  σε διαφορετικές περιπτώσεις, τι λάθη μπορεί να έχουν γίνει και ψάχνουμε

τη σωστή αντίδραση, από την πλευρά των παιδαγωγών. Έτσι μπορεί να βρούμε, ίσως και τα δικά μας λάθη, πάνω στη δουλειά μας  και να τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Έχοντας παρακολουθήσει λοιπόν και άλλα σεμινάρια θεωρώ  πως της «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗΣ»,

είναι αποτελεσματικά και έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν έναν παιδαγωγό πάρα πολύ,

εφόσον βέβαια το θέλει πραγματικά ο ίδιος.

Δεν θεωρώ τυχαία  την ονομασία «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ»,γιατί σκεφτείτε τι κάνουμε με αυτήν. Μπορούμε να την πλάσουμε όπως θέλουμε –να  της δώσουμε το σχήμα  που θέλουμε και ακόμα

και εάν δυσκολευτούμε σε κάποιο σχήμα, υπάρχει κάποιος να  μας βοηθήσει,

να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί  μας και έτσι, πλάθοντας την πλαστελίνη, να φτιάξουμε σπουδαία πράγματα!

Γι` αυτούς τους λόγους, λοιπόν, προτείνω, όσοι ενδιαφέρεστε για αυτό που κάνετε,

να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γνωρίσει ουσιαστικά πράγματα που σίγουρα θα σας  χρησιμεύσουν σύντομα!!!

Ειρήνη Ρίζου

Παιδαγωγός Μικρού Προνηπιακού τμήματος

«ΚΟΥΚΛΟΤΟΠΟΣ»-Ν. Ηράκλειο-Αθήνα

 


 

 

Κυρία Αντιγόνη ,σε γνωρίζω δέκα ολόκληρα χρόνια! Πρώτα απ` όλα σ` εκτιμώ σαν άνθρωπο, το ήθος, την καλλιέργεια, την ανθρωπιά σου, την αγάπη που τρέφεις για τα παιδιά.

Όλα αυτά τα χρόνια  μου στάθηκες τόσο στις καλές, όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Ήσουν πολύτιμη βοηθός, συνεργάτης, καλός ακροατής, σύμβουλος και συνοδοιπόρος σ` αυτό το δύσκολο επάγγελμα  που  διαλέξαμε!

Πιστεύω ότι είναι πολύ τυχερός όποιος συνεργάζεται μαζί σου(είτε παιδαγωγός είναι, είτε σχολείο).

Μ` αγάπη  κι εκτίμηση

Μαριάνθη  Σωτηριάδου

Παιδαγωγός  Προνηπιακού   τμήματος

 


 

 

Από την Σύρο … λίγα λόγια για την «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ»!
«Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που βρέθηκα κοντά στην κυρία Μπάτσικα και κατάφερα, παρ `όλο που μένω σε νησί, στη Σύρο, να παρακολουθήσω τον κύκλο σεμιναρίων του προγράμματος: «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ» με βοήθησε και με βοηθάει ακόμη, όχι μόνο να οργανώσω το εκπαιδευτικό κομμάτι με τις έντυπες εργασίες και ασκήσεις, αλλά και να εμπλουτίσω όλες τις παιδαγωγικές δραστηριότητες και
τα παιχνίδια της τάξης, για ολόκληρη τη σχολική χρονιά!

Βασιζόμενη στο πρόγραμμα: «ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ» έχω καταφέρει να έχω δεμένη ομάδα, μια ισορροπημένη και κοινωνικοποιημένη τάξη, που στηρίζεται στην πολύπλευρη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Μη ξεχνώντας ,βέβαια, τον προσωπικό ρυθμό ανάπτυξης του καθενός παιδιού.
Και φυσικά, αν βρεθώ αντιμέτωπη με κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, η κυρία Μπάτσικα έχει τη λύση!!!»

Γιούλη Ροσσολάτου

Ερμούπολη, Σύρος